Single Blog Title

This is a single blog caption

The National Blueprint on Non-Communicable Diseases (NCDs) – “Sankalp – Disha Swastha Bharat ki”


Release of National Blueprint on NCDs– “SANKALP – Disha Swastha Bharat Ki

Date: October 28th, 2015

Location: Aftab Mahtab Hall,Hotel Taj Mahal, Mansingh Road, New Delhi

 Time  Agenda  Speakers
 30 min (11:30- 12:00)  Registration
 5 min (12:10-12:15)  Special Address: How States  Can Make Best Use of the  National Blueprint  Sujata Saunik  Principal Secretary (Public Health Department),  Government of Maharashtra
 10 min (12:15-12:25)  Address by the Chief Guest  Dr Soumya Swaminathan Director General, Indian Council of Medical Research (ICMR)
 10min (12:25-12:35)  Address by the Guest of  Honour  Dr Jadgish Prasad Director General Health Services, Ministry of  Health and Family Welfare
 3 min (12:35-12:38)  Release of the National  Blueprint  All Special Invitees I PFCD Chairman | NAG  Members Heads of WGs
 5 min (12:38-12.43)  The Next Steps; The 3 As of  Addressing NCDs –  Approach, Action and  Advocacy  Kevin Walker Executive Director, PFCD
 60 min (12:43-13:43)  Panel Discussion Time to Shift Gears:  Towards a Healthier India Chair: Kevin Walker 
  •  Dr Damodar Bachani 

 Director Professor, Department of Community  Medicine, Lady Hardinge Medical College

  • Dr Sanjiv Kumar

 Executive Director, NHSRC

  • Dr Prabhakaran Dorairaj

 Director, Centre for Control of Chronic Conditions

  • Dr Anand Krishnan

 Professor, Community Medicine, AIIMS

  • Dr Ratna Devi

 CEO, DakshamA Health & Education

 2 min (13:43-13:45)  Vote of Thanks  Aman GuptaCountry Representative, PFCD

 

Key Speakers on Sankalp 2015

Leave a Reply